Deutsche Bank indrømmer manipulation af guld- og sølvpriser

Deutsche Bank skyskraber
Deutsche Bank skyskraber

Deutsche Bank indgår forlig i sagsanlæg, som beskyldte banken for at konspirere med andre banker til, at manipulere guld- og sølvpriser. De konkrete vilkår er endnu ikke blevet offentliggjort, men begge forlig omfatter monetære betalinger fra den tyske bank.

Ikke nok med at Deutsche Bank har indrømmet manipulation af sølv- og guldpriser, så har de samtidig indvilget i at hjælpe sagsøgerne, med at forfølge tilsvarende krav fra andre banker, som har deltaget i manipulationen. Vincent Briganti og Robert Eisler, advokater for sagsøgerne i retssagen, fortæller at Deutsche Bank vil aflevere beskeder og anden kommunikation for at fremme deres sag. Deutsche Bank talskvinde Amanda Williams ønsker ikke at udtale sig.

Andre sagsøgte banker i sagerne om guld og sølv manipulation omfatter HSBC Holdings Plc, Bank of Nova Scotia, UBS AG, Barclays Plc og Société Générale. Repræsentanter fra disse banker, har indtil videre også afvist at kommentere sagen.

Retssagerne er i blandt endnu flere i den føderale domstol på Manhattan, hvor investorer anklager banker for sammensværgelse til manipulation af kurser og priser på de finansielle markeder.

Kilder:
Reuters

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.