BullionVault

Hvis du gerne vil handle med fysiske metaller, som guld, sølv og platin, men ikke nødvendigvis selv stå for opbevaringen – så er allokerede metaller en oplagt mulighed.

Virksomhedsinformation


Moderselskab: Galmarley Limited
Selskab: BullionVault
Grundlagt: 2005

Website: www.bullionvault.com*

Hvorfor vælge BullionVault?
Gebyrer


Kommission ved køb/salg: 0,05-0,50%

Opbevaring:
Guld - 0,12% om året (minimum $4 per måned)
Sølv og platin - 0,48% årligt (min. $8 pr. md.)

Ekstra


Få 4 gram sølv når du opretter en bruger, uden krav om at indskyde penge.

BullionVault er en virksomhed med base i Storbritannien, som siden 2005 har givet private over hele verden, direkte adgang til markedet for guld og sølv.

Selvom de holder til i Storbritannien, så opbevares metallerne flere forskellige steder, bl.a. Zürich, Singapore, New York og London.

Min erfaring med BullionVault

Guldbarre 1 kg / 1000 gram (999,9)Jeg har periodevis benyttet BullionVaults services til at købe og sælge metaller. De har et rimelig intuitivt website, hvor du blot skal oprette en bruger for, at kunne handle med andre på markedet. Du får nemlig 4 gram sølv, som du kan prøve af helt gratis og uforpligtende.

Inden du givetvis går i fuld gang med, at sætte penge ind med videre, så vær opmærksom på f.eks. de månedlige gebyrer for opbevaring. Ser ofte anbefalinger om, at have en position på mindst $2.000, før det kan betale sig. Derudover skal du verificere dig, hvis du sætter penge ind.

Tjek deres omkostningskalkulator, hvor du kan kalkulere kommission og opbevaringsgebyrer. Det er dog min erfaring, at de er blandt de billigste (hvis ikke den billigste) løsning på markedet for allokerede metaller.

Sikkerhed

BullionVault har været på markedet siden 2005 og de er, sammen med deres partnere til opbevaring, medlemmer af London Bullion Market Association (LBMA). LBMA er verdens største markedsplads for fysisk guld.

BullionVault er samtidig medlem af London Platinum and Palladium Market (LPPM), som er en form for handelsforening, der fungerer som et led mellem markedet, tilsynsmyndigheder og andre officielle organer.

Konklusion

Hvis du er kommet frem til, at allokerede metaller er den bedste løsning for dig, så er BullionVault et oplagt valg. De har været på markedet i mange år, samt har nogle af markedets bedste priser for denne type service.