Ingen ændring af moms på sølv i Estland

Lovforslaget om ændring af moms i Estland, som beskrevet her tilbage i februar, er ikke blevet vedtaget. Derfor er den nuværende beskatning af sølvmønter (0% moms), gyldig som minimum indtil januar 2017.

Sølvmønter (finsølv) og dansk valutaDu har derfor stadig chancen for, at købe sølv til de billigste priser i EU og få det leveret uden besvær.

Skulle den estiske regering beslutte sig for at ændre sin afgørelse, er den tidligste dato hvor nye regler kan træde i kraft januar 2017.

Det betyder business as usual for f.eks. Liberty Silver Estonia, som sælger sølvmønter uden moms fra Estland, primært til investorer i Danmark, Sverige, Norge og England.

Selvom sølvprisen er steget omkring 46% i løbet af 2016, så mener jeg stadig der er stort potentiale fremadrettet. Sølvprisen har brudt den nedadgående trend, som den havde befundet sig i siden 2011 og der er stadig langt op til tidligere højder. En potentiel meget kortsigtet top i sølvprisen kunne være 21,50$ til 25$ pr. troy ounce, i mens et eventuelt tilbagefald til support området omkring 17$ til 18,75$ ikke er umuligt. Ved et brud af support niveauet, bør man genevaluere situationen. Det er dog min klare overbevisning, at priserne vil fortsætte opad, dog med en masse volatilitet undervejs. To skridt frem og et tilbage, er typisk sådan det udspiller sig.

Min lidt længere tidshorisont er som minimum 3-5 år, hvor jeg ikke finder et nyt all-time-high umuligt.

Er du interesseret i køb af fysiske sølvmønter, så tag et kig på Liberty Silver her:
LibertySilver ad

Udover en direkte investering i fysisk sølv, er der selvfølgelig altid mulighed for eksponering i mod en stigende sølvpris, f.eks. ved investering i mineselskaber. Læs mere om køb og salg af sølv her.

Relevante sider:
Sølvpriser

Kommentarer

    1. Ja, enten ved at hente det selv, eller hos en af de estiske forhandlere og så få leveret fra tredjepart. Liberty Silvers estiske afdeling som jeg plejede at købe fra, er desværre midlertidigt lukket indtil deres retssag er afklaret og har ikke prøvet nogle af de andre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.